Visum voor Sri Lanka

Algemene voorwaarden

Het bedrijf

Deze website is eigendom van het bedrijf FDS Visa and Entry Permit Consulting Limited, registratienummer 1624658, gevestigd in Hong Kong. Het bedrijf is een internationaal bedrijf dat zich specialiseert in visadiensten. We zijn vertegenwoordigd in verschillende landen en talen.

Onze missie

FDS Visa and Entry Permit Consulting Limited’s missie is het leveren van vertaaldiensten en consulaire advies met betrekking tot visa en toegang vergunningaanvragen. Wij bieden ondersteuning in verschillende talen, voornamelijk Europese. Als u het Engels onder de knie, of niet hulp nodig heeft, kan u een aanvraag voor een visum of vergunning op uw eigen zonder gebruik te maken van onze diensten.

Betaling

De betaling wordt gemaakt als laatste stap in de aanvraag. Het is ook mogelijk een aanvraag te bewaren en op een later ogenblik te betalen. Een visumaanvraag wordt niet als volledig aanzien zolang de betaling niet gemaakt is. We behandelen geen aanvragen waarvoor het volledige bedrag niet betaald is.

Srilankavisa.org heeft het recht de prijzen aan te passen zonder voorafgaande mededeling.

Teruggave en Terugbetaling

Zodra de aanvraag betaald is, start onze dienst. Dat betekent dat u uw geld niet kan terugkrijgen nadat we gestart zijn met de dienst.

Levertijd

In veel gevallen krijgt u het antwoord op uw aanvraag binnen één dag. We raden echter aan om ten laatste veertien dagen voor het geplande vertrek uw visum aan te vragen aangezien het in sommige gevallen 14 of meer dagen in beslag kan nemen voor het visum goedgekeurd wordt.

Persoonlijke informatie

We slaan uw persoonlijke gegevens (uw visumaanvraag) enkel op om uw visum aan te vragen. We zullen deze informatie nooit delen met een derde partij zonder uw toelating.

Aanvullende informatie

In sommige gevallen zullen we u om aanvullende informatie vragen. We zullen u per e-mail contacteren en het is uw verantwoordelijkheid om uw e-mail regelmatig te controleren en onze vragen op tijd te beantwoorden. Indien u niet op tijd antwoord nadat we u vragen hebben gestuurd zal dat meestal als gevolg hebben dat uw visumaanvraag afgekeurd wordt.

Leeftijdlimiet

Om van onze dienst gebruik te maken moet u ten minste 18 jaar oud zijn. Personen van minstens 18 jaar kunnen een aanvraag doen in naam van zij die onder de leeftijdslimiet vallen.

Garanties

De beslissing om uw visum te accepteren of af te wijzen wordt gemaakt door het Department of Immigration and Emigration in Sri Lanka (http://www.eta.gov.lk). Wij van Srilankavisa.org kunnen hun beslissing niet beïnvloeden.
Srilankavisa.org kan niet aansprakelijk gesteld worden voor enige directe of indirecte, speciale, gevolg, economische of andere schade die deze website of onze diensten hebben berokkend, geleverd of niet geleverd.