Visum til Sri Lanka

Læs reglerne igennem og oplys din email-adresse for at gå videre.

Dette visum er til dig, hvis du skal noget af følgende:

  • Turisme, ferie
  • Besøge venner eller familie
  • Medicinsk behandling, inklusiv Ayurveda og yoga.
  • Deltagelse i sportsstævner eller andre kulturelle aktiviteter.

Efter godkendt ansøgning får du en indrejsetilladelse kaldet ETA. Den er gyldig for indrejse i Sri Lanka i 3 måneder. Når du ankommer til Sri Lanka, får du som indehaver af et ETA-visum et 30-dages visum til Sri Lanka.

Din indrejsetilladelse (ETA) registreres elektronisk via dit pasnummer. Da du er blevet bevilliget indrejsetilladelse, kan du printe e-mail-bekræftelsen ud og medbringe den på din rejse.

Prisen for en indrejsetilladelse (ETA) til Sri Lanka er 790 kroner. I prisen indgår US$30, der er en afgift til myndighederne. Din ETA udstedes af Department of Immigration and Emigration i Sri Lanka (http://www.eta.gov.lk).

Angiv din e-mail-adresse herunder for at påbegynde din ansøgning.

Fortsæt Afbryd