Visum til Sri Lanka

Vælg type af visum

  • Turistvisum
    Ansøg nu

    Hvis du skal til Sri Lanka på ferie, skal du ansøge om et turistvisum.

  • Forretnings-
    visum
    Ansøg nu

    Til dig, som skal til Sri Lanka på forretningsrejse, konferencer eller lignende, skal du have et forretningsvisum.

  • Transitvisum
    Ansøg nu

    Skal du bare mellemlande i Sri Lanka, men ikke besøge landet, så skal du ansøge om et transitvisum.

Visum til Sri Lanka - hurtigt og enkelt!

  1. Vælg herunder den type af visum som du skal bruge. Vælg mellem turistvisum, forretningsvisum eller transitvisum. Transitvisum kræves også, hvis du bare skal mellemlande
  2. Udfyld ansøgningsskemaet online. Hav dit pas klart, da du skal bruge oplysninger fra passet.
  3. Vent ikke længe på svar - normalt kommer der besked i løbet af en time. Tjek din e-mail. Hvis svaret lader vente på sig, bør du tjekke dit spam-filter for en sikkerheds skyld.

Søg visum til Sri Lanka her

Alle som rejser til Sri Lanka skal have visum. I dag er ansøgningsproceduren meget enkel, da alt foregår over internettet. Man skal ikke længere indsende en ansøgning på papir til Sri Lankas ambassade.

Når du ansøger, skal du udfylde personlige oplysninger som navn, fødselsdato og adresse. Du skal have dit pas ved hånden, da du skal oplyse dit pasnummer. Visummet er forbundet til dit pas. Hvis du skulle få nyt pas, skal du ansøge om et nyt visum. Hvis du skriver forkert i din visum-ansøgning, kan du ikke ændre det, og du bliver nødt til at ansøge om et nyt visum og betale afgiften en gang til.

Langt de fleste får besked i løbet af nogle timer eller op til et døgn. I visse tilfælde tages der stikprøver, og ansøgningerne tjekkes manuelt. I så fald kan det tage op til 10 dage, før man får besked. Det er derfor vigtigt, at man søger om visum i god tid før rejsen. Vi anbefaler, at man søger om visum mindst 14 dage inden afrejse.