Visum til Sri Lanka

You are here:  Home > Turistvisum til Sri Lanka

Turistvisum til Sri Lanka

Dette visum er til dig, hvis du skal noget af følgende:

  • Turisme, ferie
  • Besøge venner eller familie
  • Medicinsk behandling, inklusiv Ayurveda og yoga.
  • Deltagelse i sportsstævner eller andre kulturelle aktiviteter.

Efter godkendt ansøgning får du en indrejsetilladelse kaldet ETA. Den er gyldig for indrejse i Sri Lanka i 3 måneder. Når du ankommer til Sri Lanka, får du som indehaver af et ETA-visum et 30-dages visum til Sri Lanka.

Hvis du vil kombinere en forretningsrejse med en ferie, skal du søge forretningsvisum. Det er ikke tilladt at foretage forretningsmæssige aktiviteter med et turistvisum. Derimod er det tilladt at holde ferie med et forretningsvisum.

Forlængelse af visum

Det er muligt at søge om forlængelse af et turistvisum. Ansøgningen skal foretages på stedet i Sri Lanka, inden det oprindelige visum er udløbet. Man skal henvende sig til Department of Immigration and Emigration Head Office i Colombo og ansøge om forlængelse. Visummet kan forlænges med yderligere 2 måneder udover de 30 dage, som det oprindelige visum gælder for. Yderligere forlængelse bliver kun behandlet i særlige tilfælde.

Når du ansøger om forlængelse skal du huske på, at passet skal være gyldigt i yderligere to måneder fra den dag, hvor du vil rejse hjem fra Sri Lanka.

Undtagelser

Statsborgere fra Singapore og Maldiverne kan rejse til Sri Lanka uden at have søgt visum (ETA) i forvejen.

Bevis på indrejsetilladelse

Din indrejsetilladelse (ETA) registreres elektronisk via dit pasnummer. Når du er blevet bevilliget indrejsetilladelse, kan du printe e-mail-bekræftelsen ud og medbringe den på din rejse.

Klik her for at påbegynde ansøgningen.