Visum til Sri Lanka

You are here:  Home > Turistvisum til Sri Lanka

Turistvisum til Sri Lanka

Dette visumet er for folk som besøker Sri Lanka for følgende formål:

  • Ferie
  • Besøke venner og familie
  • Medisinsk behandling inkludert Ayuvedic og yoga
  • Delta i sportslige arrangementer, konkurranser eller andre kulturelle aktiviteter

Etter at søknaden er godkjent vil du få en innreisetillatelse kalt ETA. Det er gyldig  3 måneder for innreise til Sri Lanka. Når du ankommer Sri Lanka med et gyldig ETA, vil du motta et 30 dagers visum.

Planlegger du å kombinere forretninger og ferie, må du søke om et forretningsvisum. Det er ikke tillatt å utføre noen form for forretninger, mens du er i  landet på turistvisum. Det er imidlertidig lov til å ha ferie med et forretningsvisum

Forlenge visumet

Det er mulig å søke om en forlengelse av et turistvisum. Søknaden må gjøres på plass i Sri Lanka, og innen ditt nåværende visum er utløpt. Kontakt ”the Department of Immigration and Emigration Head Office” i Colombo dersom du ønsker å søke om forlengelse. To måneder forlengelse utover de opprinnelige 30 dager kan innvilges. Ytterligere forlengelse vil kun bli vurdert med gyldige grunner.

Når du søker om en forlengelse må du huske at passet ditt må være gyldig i minst to måneder etter det planlagte utreise fra Sri Lanka.

Unntak fra visumkravet

Statsborgere fra Singapore og Maldivene trenger ikke å søke om visum (ETA) før innreise til Sri Lanka.

Bevis på innvilget visum

Din innreisetillatelse (ETA) er registrert elektronisk via ditt passnummer. Etter du har fått visumet innvilget, kan du skrive ut e-post bekreftelsen og ta med den på reisen.

Klikk her for å gå videre til søknaden